sunnuntai 14. elokuuta 2016

Painonpudotustalkoot


Huomenia!! Se olisi kp 3 käynnissä vaikka kuka laskee ;) En minä ainakaan, sillä nyt on ihan toinen proggis menossa. Nimittäin läskit vex! Kun ei kerta tule raskaaksi, voi tämän ajan ennen sitä hyödyntää pudottamalla kesäkilot.

Suunnitelma on selvä. Täysnutrausta ensin 5 päivää, sitten 2 taukopäivää ja taas toiset + 5 päivää tai koko viikon jos siltä tuntuu. Tänään siis alkaa ja haen Tokmannilta 10 päivän paketin joka on näköjään sopivasti taas tarjouksessa 24e.

Tämä Nutraus on sellainen homma, että vaatii ihan tietyn mielenlaadun ja motivaation, että onnistuu. Tähän ei voi lähteä sillä tavalla "että vähän yritän Nutrailla" vaan lujalla päätöksellä - että vedän tän vaikka päällään seisten!

Lisäksi tämä sopii myös täydellisesti tähän tiukkaan taloustilanteeseen. Maksoin nimittäin eilen pois sen toisen ISON luottokorttivelan joten seuraavaan palkkapäivään mennään tosi tiukilla. Ja niin nurinkurista kuin voisi ajatella, tämä Nutraus tulee halvemmaksi kuin ruoka! Eli win-win situation - laihtuu ja säästyy rahaa! :D 

Tämän parin viikon rykäyksen jälkeen jatkan 1500kcal/vrk + liikuntaa 3krt/viikossa menetelmällä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti