sunnuntai 7. elokuuta 2016

Näillä eväillä yk1:seen !


Kesäkuussa tehtiin päätös, että yritys voi alkaa. On se muuten hassu juttu, miten mieli tekee tepposiaan. Jouduin aika pitkään  jo odottamaan tätä yrityksen alkamistakin. Silloin odotellessa ajattelin, että ei kiirettä, voidaan mennä ihan TJOT- menetelmällä. Mutta kuinkas sitten kävikään! Äkkiä unohtu tjottailut ja hommaan tuli hädän maku. Hain heti apteekista raskausvitamiineja ja kaupasta greippimehua! Että se siitä tulee jos on tullakseen. :D




Harmitti jo se kesäkuu kun ei keritty hyödyntämään sitä kiertoa. Vaikka tiesin, että mahdollisuudet raskaudelle olivat ihan olemattomat (seksiä viikko ennen ovista) niin silti kyttäsin oireita ja elättelin toivoja.

Mutta nyt on siis on käynnissä yk1 ja dpo8. Tulen tänne aina kierron lopussa laittamaan oirelistauksen aina oviksesta asti. 

Olin ihan unohtanut kuinka kauheita nämä piinaviikot ovat. Esikoinen tärppäsi yk3:lla. Kaksi ekaa kiertoa stressasin; makasin seksin jälkeen sängyssä tunnin jalat kohti kattoa, kuvittelin kaikki mahdolliset oireet ja olin TODELLA raskaana. Sitten tuossa kolmannessa kierrossa en jaksanut enää yhtään! 

Olin kirjannut oireet ylös ja silloin ei ekalla viikolla ovulaatiosta ollut mitään oireita. Sitten toisella viikolla niitä alkoi tulla; jatkuva pissahätä, finnit niskassa, huimaus ja sellainen "höntti" olo. Ihan kuin olisi ollut vähän hiprakassa. Siitä arvasin ja tiesin tuloksen jo ennen testaamista. 

Aika jännityksellä odotan ensi viikkoa. Kuukautisten pitäisi alkaa viikonloppuna, launtaina tai sunnuntaina. Testit polttelee kohta kaapissa. Siellä odottaa Clearblue digital, PreCheck ja rfsu:n herkkä testi. Olen nyt lukenut huonoa tuosta PC- testistä että ei näyttäisi plussaa vaikka toiset testit näyttää. Ja joku Sofi- testi taitaa näyttää aina plussaa tai haamua. Raivostuttavaa tuollainen! Noistahan pitäisi reklamoida. Noh, onneksi CBdigi on aika idioottivarma, mutta sitä en tee ekana testinä vaan vasta jos halvemmat testit näyttää plussaa. 

Olen periaatteessa ennenaikaista testaamista vastaan. Mutta jos en malta, olen antanut itselleni luvan testata ekan kerran dpo10:nä. En aikaisemmin nähnyt mitään hyviä puolia siinä, että testaa ennen kuin kuukautisten pitäsi alkaa, mutta nyt keksin sellaisen! 

Jos odottelee kuukautisten alkamispäivään saakka niin sitähän kyttää ja odottaa sitten koko ajan, että joko ne alkaa vai eikö ala! Ja silloin saattaa jo sillä stressaamisella aiheuttaa sen, että menkat myöhästyykin. Kun taas, jos tekee testin jo aikaisemmin ja se on nega niin voi jo alkaa henkisesti valmistautumaan siihen, että kuukautiset alkaa. Sitten ei kierto venyisi ainakaan sen takia ja pääsisi nopeammin uuteen yritykseen :) 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti