maanantai 6. helmikuuta 2017

Sukupuolitestimyytit

Pakkohan se on myöntää, että tulevan pienen sukupuoli mietityttää. Vielä kuukausi aikaa rakenneultraan niin täytyyhän tässä tehdä kaikki hömppätestit sukupuolen selvittämiseksi :D

1.  Kiinalainen sukupuolikalenteri

Piti paikkansa esikoisesta, poika tuli. Nyt povataan tyttöä. 

2.  Soodatesti

Purkkiin ruokasoodaa ja aamupissa päälle. Jos poreilee niin poika ja jos ei poreile, tulee tyttö. Pissasin tänään eikä poreillut vaikka kuinka sekoitin. Tyttöä povaa siis tämäkin.

3.  Sormustesti

Otetaan mielellään vihkisormus jonka läpi pujotetaan oma hius. Sormuksen annetaan ensin levätä vatsan päällä ja vasemmalla kädellä nostetaan sormus hiuksen avulla. Jos sormus pyörii ympyrää -> tyttö. Jos taas heijaa edes takas -> poika. Tein testin ja sormus pyöri molempiin suuntiin ympäri. Tyttöä pukkaa. 

4.  Vau.fi sivun testi

http://www.vau.fi/testit/Odotatko-tyttoa-vai-poikaa-Testi-paljastaa/

Tässä testissä kysellään oireita, ikää, stressiä jne.  Tyttöä pukkaa jälleen. 

5. Spacefem.com sivun testi

Näitähän on varmaan netti pullollaan mutta tässä yksi minkä löysin. :)



6. Vatsan muoto

Tää on ihan hassu! Niin ku nää muut ois tosi järkeviä! :D Mutta siis musta tähän vaikuttaa tosi paljon se kuinka paljon äiti itse painaa. Jos on rasvaa siinä vatsan päällä jo omasta takaa niin toki se muuttaa ja tasottaa vatsan muotoa. Jos taas on tosi hoikka äiti niin vatsa näyttää paljon herkemmin terävältä "poikavatsalta". Ja jos vielä kiloja tulee entisten päälle niin leviäähän sitä myös sivuilta jolloin tulee "tyttövatsa". Mulla läskiä on omasta takaa joten maha ei esikoisestakaan ollut mikään terävä poikamaha.

7. Syke

Jos sikiön syke on yli 140 tarkoittaa se tyttöä ja alle 140 poikaa. Viimeksi neuvolassa syke oli 145. 


8. Omat tuntemukset

Olen nähnyt yhden unen jossa meillä on poika ja tyttö. Alkuun pahoinvoinnin vuoksi olin aivan varma että tyttö tulee. Ja siitä syystä että tämä raskaus tuntuu muutenkin erilaiselta kuin ensimmäinen - vaikkeihan se mitään meinaa. Kaikki raskaudet ovat erilaisia. Nyt kun pahoinvointi on loppunut, en taas oikein osaa sanoa. Toisaalta on tosi vahva tunne, että mun vaan "kuuluu" antaa se tytön nimi mikä mulla on mielessä, meidän tytölle. Myös toinen mummi veikkasi tyttöä. 


Eli ihan saletisti tulee poika kun kaikki testit viittaa tyttöön! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti