tiistai 28. helmikuuta 2017

It´s a girl!

Täytyy ihan vaaleanpunaisella kirjoittaa :D 

Rakenneultrassa eilen käyty. Oikea aika olisi ollut huomenna, mutta en malttanut odottaa vaan päätin koittaa onneani soittamalla Naikkarille josko heille olisi tullut peruutusaikoja ja olihan heille.

Ai että siinä odotushuoneessa taas jännitti ja sydän hakkasi kyllä melkein koko ultrauksenkin. Ultraus kesti pitään, yli puoli tuntia kun kaikki katsottiin; aivot ok, sydän ok, vatsalaukku ok, munuaiset ok, suuhalkio ok. Lopussa oli vaikeuksia löytää aortan lähtöpaikkaa, piti jotenkin nähdä että ne menee sydämessä ristiin. Sitä etsittiin pitkään ja kutsuttiin paikalle myös toinen kätilö. Sitten onneksi löytyi! Pikkasen se aina jännittää kun jotain kauheasti etsitään vaikka kyse oli vain pikkuisen asennosta ja istukan sijainnista, että oli vaikea nähdä.




Sitten kätilö kysyi kiinnostaako sukupuoli? No ai kiinnostaako! "Kyllä täällä tyttö näyttää olevan". Mulla nousi varmaan parilla oktaavilla ääniala; "Aijaa!" :D Vaikka kyllähän mä "tiesin". Vessassa ennen ultraa vielä hoin itselleni - luota intuitioon. Ja kyllä, siihen todella kannattaa luottaa. Tai itse olen vaan todennut niin monta kertaa tämän.

Siellä pieni oli jalat levällään ja haarovälissä näkyi selvästi kaksi häpyluun viivaa eikä uloketta. <3 Ja istukka oli tosiaan etuseinässä, että ei ihme kun en ole liikkeitä kauheasti tuntenut. Nimittäin esikoisesta tunsin kyllä mielestäni jo näillä viikoilla potkut ja silloin istukka oli takana.

En nyt ole ihan satavarma oliko se painoarvio 308g vai 380g eikä sitä taidettu mihinkään ylös laittaa. Mutta eilen oli rv 20+6 ja vastasi viikkoja 20+3 että ihan oikean kokoinen oli. Päänympärys oli 7cm ja halkaisija 4-5cm. Pituusarvio 20cm.

Oon edelleen aika sekasin tästä tyttövarmistuksesta. Piti heti käydä shoppaamassa pari vaalenapunaista asiaa Stockmannilta :D Yritän pysyä housuissani silti näiden hankintojen kanssa. Voin kertoa, että eräs toinenkin ihminen meni aika hepuliin tästä prinsessauutisesta - tulevan prinsessan mummi nimittäin :D Kun on 3 lastenlasta ja kaikki poikia niin kyllä sitä oltiin vähän salaa eikä niin salaakaan toivottu porukkaan tyttöä. Veikkaan, että myös sillä suunnalla saattaa tulla pientä sekoamista hankintojen kanssa!


Sitten vaan seuraavaksi varaamaan Brunolle 4D- ultraa koska se on pakko saada.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti