torstai 19. tammikuuta 2017

Rv 15+1 ja ehkä valoa tunnelin päässä?

Niskaturvotusultra oli jo 2 viikkoa sitten. Siellä kaikki oli hyvin, turvotus 0,6mm ja down suhdeluku oli noin 1:10 000. Esikoisesta oli 1:49 000 eli paljon parempi mutta kuulemma tämä selittyy ihan puhtaasti sillä että ikää on 5 vuotta enemmän. NT-ultran kuvat oli tosi suttusia, onneksi otin videokuvaa. Kovasti toinen siellä liikkui ja hypähteli. <3 



Ihanaa kun sydänäänet kuulee jo kotodopplerilla. Ja myös liikkeet kuulee. Meinasi eilenkin vasen korva kuuroutua kun pieni potkaisi suoraan anturiin ja uiskentelee karkuun. Sykkeet oli neuvolassa 150-155 välillä että voisiko olla tyttö? ;) 

Mulla on niin tyttöolo, muka, etten tiiä miten suhtautua jos onkin poika :D Että onko tuntemukset vaan toiveajattelua? Perustan ne siihen kuinka erilainen raskaus tää on ollut. Koko alun kestävä pahoinvointi joka oli esikoiseta paljon iisimpää. Jäätävä väsymys. Erilaiset ruokahimot. 


Esikoisesta söin alun pahoinvoinnissakin karkkia/suklaata kun nyt ei ole mennyt yhtään. Silloin join yökötykseen sokerikokista kun nyt se ja muut sokerilitkut kuvotti. Esikoisesta söin kuvotuksen jälkeen kaikkea epäterveellistä, karkkia ja mättöä. Siitä se paino lähtikin raketin lailla nousuun :( Nyt taas himona on kaikki terveellinen, salaatti, vihannekset, hedelmät ja ajatus hampurilaisesta kuvottaa. Ruuan pitää olla raikasta ja monipuolista. Punaista maitoa juon lounaalla ja päivällisellä. Herkkuja ei tee mieli. 

Sitten toinen seikka - seksiä ei ole tehnyt sitten plussan jälkeen mieli yhtään. Esikoisesta en muista tällaista, halut oli aika normaalit. Saa nähdä miten tilanne tästä kehittyy, mies parka :D 

Tällä viikolla on ollut ehkä ajoittain jopa normaali olo! Viimeksi tänä aamuna. Eikä syöminen tunnu enää niin aiheuttavan pahaa oloa, palaa kurkkuun ja röyhtäyksiä. Tosin illalla näitä saattaa olla. Päätä särkee melkein joka päivä ja nännit on edelleen arat. Eilen tuli jopa oikeesta rinnasta jotain töhnää. :D Mutta väsymys on jäätävää. Ja hei peräpukamia tai haavoja on tullut, jee! NOT. Jotenkin arvasin etten selviä tätä raskautta ilman niitä. Saas nähä mitä muuta vaivaa tulee, virtsankarkailu?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti