keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Gravid raskaana

Eilen valittiin uusi presidentti Yhdysvaltoihin. Siitä voi olla montaa mieltä, mutta voin kertoa, että minun mieli askarteli kyllä tämän samasen aamun uutisen kanssa.


Kirosin aamulla kun menkat eivät vieläkään olleet alkaneet. Ärsyyntyneenä otin vessan kaapista taas yhden One Step- testin - että tuhlataan nyt taas yksi. Ihmetys oli suuri kun aamusilmillä tihrustin, että jotain muutakin siihen alkaa piirtymään kuin kontrolliviiva. Viivanpaikka - ajattelin. 

Tuhruvuotoa oli nimittäin viime viikkolla dpo 10 ja 11. Olin aivan varma, että sieltä ne tulee. Olo on koko ajan sellainen, että hanat aukeaa eikä mitään raskausoireisiin viittaavaa. Ja olin tehnyt puhtaat negat lauantaina dpo 11 ja maanantaina dpo 13!! 

Hain sitten töistä kotiinlähtiessä apteekista vielä Clearbluen tavallisen testin. Pinnistelin 2h pissaamatta ja tuli tällainen.


Samasta pissasta myös One Step joka ei näytä juuri mitään. En voi uskoa vieläkään. 

Olin jo varannut ensi viikolle ajan miehelle sperma-analyysiin ja minulle perustarkastukseen lapsettomuusklinikalle, että katsotaan perusteellisesti onko kaikki kunnossa. Aloitin sitten eilen kertomaan miehelle uutisia näin; "Nyt on sellainen tilanne, että näyttää siltä, että voidaan peruuttaa sun ensi viikon aika näytteen antoon". :) 

Mies innostui ja vaati heti seuraavana aamuna tekemään digin! :D No tässä se on. 



Mietityttää vaan raskauskeijun One Step- testi jonka viiva ei ollu vahvistunut yhtään. Että meni luotto koko testiin ja en oikein uskalla vielä juhlia mitään. Aijon tehdä joka aamu testin ja uskon vasta kun ultrassa näen, että tyyppi on oikeassa paikassa ja kaikki ok. 

Joku siellä yrittää tarrautua kiinni. Pysy mukana pikkuinen!! <3 <3 <3 

2 kommenttia: